Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Sevärdheter & upplevelser i Amsterdam

Välkommen till AmsterdamBiljetter.se, bokningssidan för dig som önskar biljetter till olika utflykter, sevärdheter och turistattraktioner i Amsterdam.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till en kanaltur eller middagskryssning längs Amsterdams charmiga kanaler. Du kan utforska Amsterdam på en Segway eller via Hop on Hop off bussar eller kanalbåtar. AmsterdamBiljetter.se har även biljetter till populära Madame Tussauds Amsterdam, Amsterdam Dungeon, Rikjsmuseum och nya sevärdheten A'DAM Lookout. Welkom in Amsterdam!

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Storslagna Zuid-Holland

Från 1 090 kr
Följ med på en spännande heldagstur fylld med Zuid-Hollands magnifika sevärdheter. Från historia och politik, till arkitektur och naturlandskap - upplev storslagna Sydholland med oss!

Höjdpunkter:
- Guidad tur genom Rotterdam
- Fantastisk vy över Rotterdam från Euromast-tornet
- Besök en keramikfabrik i Delft
- Guidad tur genom Haag, inkl. parlamentet & Fredspalatset
- Besök miniatyrstaden Madurodam, skala 1:25

Storslagna Zuid-Holland
Dagen börjar med en naturskön bussresa genom det nederländska landskapet till Rotterdam, en stad känd för sin arkitektur. När vi kör genom staden får du njuta av den underbara utsikten över floden Maas, den gamla hamnen, de berömda gula kubiska husen (Cube Houses Rotterdam) och många andra unika byggnader. Framme i härtat av Rotterdam blir det ett besök i det 185 meter höga Euromast-tornet, där du får beskåda staden ovanifrån.

Nästa stopp på vår färd blir i den historiska staden Delft. Vi stannar till vid en keramikfabrik, som gör det utsökta blå och vita ”porslinet”, eller rättare sagt Delftfajans, som blev känt i Nederländerna på 1600-talet.

Sedan fortsätter vi vidare till Haag, säte för den nederländska regeringens. Vi ser kung Willem Alexanders arbetsplats; slottet Noordeinde. Från bussen pekar guiden ut viktiga byggnader, som parlamentet och Fredspalatset, och berättar mer om landets historia och politiska system.

Det sista stoppet på vår utflykt blir i miniatyrstaden Madurodam. Den här underbara parken visar småskaliga modeller (skala 1:25) av utvalda byggnader och sevärdheter i Nederländerna, exempelvis berömda slott, Nationalmuseet, Schiphols flygplats, en minijärnväg och till och med miniatyrinvånare och deras hem.

Guidning på engelska, tyska och spanska.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är klar får du en e-biljett skickad till din e-postadress. Skriv ut den och ta med dig till mötesplatsen.

Var börjar turen?
Turen börjar vid Lindbergh Excursions kontor. Samling 30 minuter före avgång.

Hur lång är turen?
Ca 8,5 timmar.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 4-12 år. Barn under 4 år följer med gratis i sällskap av en betalande vuxen. 

Öppettider

Se kalendern för datum och tid

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 9 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Storslagna Zuid-Holland

Adress
Damrak 26, 1021 LJ Amsterdam

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!