Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Van Gogh Museum

4.4 (96)

Van Gogh-museet i Amsterdam stoltserar med den största samlingen målningar av Vincent Van Gogh i världen, och är en verkligt unik upplevelse. Här finns Van Goghs berömda målningar av Solrosor! Det världsberömda museet är ett absolut måste se när du besöker Amsterdam. Om du vill kan du lära dig mer om myterna kring denna ikoniska holländska målare genom en multimedia-guide!

Höjdpunkter

- Entrébiljett till Van Gogh-museet i Amsterdam
- Njut av världens största Van Gogh-konstsamling
- Upplev en av Amsterdams bästa sevärdheter
- Möjligt att hyra en multimedia handbok

Vad kan jag förvänta mig?

Van Gogh-museet håller öppet varje dag under hela året och innehåller världens största samling konstverk av den holländska målaren Vincent Willem van Gogh (30 mars 1853 - 29 juli 1890). Han är en av de mest kända målarna i Europas historia, och hans målningar är mer än berömda - de är ikoniska!

Van Gogh målade sina cirka 900 målningar och 1100 teckningar under en period på endast 10 år. Efter år av smärtsam ångest och frekventa anfall av psykisk sjukdom avled han, 37 år gammal, från en skottskada, allmänt accepterad att ha varit självförvållad.

Detta underbara museum tar dig med på en fascinerande resa genom målarens liv och tid. Museet presenterar hela historien om Van Gogh: från hans personliga ambitioner och känslor till de myter som omger honom - fram till denna dag. Van Gogh-museets samling inkluderar hans många målningar av solrosor, Mandelgrenar i blom och Potatisätarna. Museet presenterar även tre tillfälliga utställningar varje år.

Du kan välja att boka en vanlig biljett och utforska museet i din egen takt - eller så kan du boka en biljett inklusive en interaktiv ljudguide (även kallad en multimedia-guide). Denna typ av ljudguide ger dig nya insikter i hur Vincent van Gogh arbetade och vad som motiverade honom. Du kommer att förstå honom bättre genom att se på hans målningar ur en helt ny vinkel. Det ger dig en medkännande multimedia upplevelse som avslöjar en Van Gogh som du aldrig har hört talas om!

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med till museet eller visa biljetten på din telefon.

Hur länge gäller min biljett?
Din biljett till Van Gogh-museet gäller endast den dag du valt.

Biljettkategorier

Vuxen (18+)
Barn (0-17): Gratis

Öppettider

Vänligen se kalendern för datum och tider

Boka
Från 316 kr

mån, 2 sep 2024

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Audioguide:

Vad ingår i priset?

- Entrébiljett till Van Gogh-museet i Amsterdam
- Tillträde till alla utställningar
- Tillval: multimedia-guide tillgänglig på 11 språk

Vägbeskrivning

Van Gogh Museum

Adress
van Gogh Museum Museumplein 6 1071 Amsterdam

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!