Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Amsterdam till fots

Från kr 268
Följ med på en guidad tur till fots genom de mest kända delarna av Amsterdam! Upplev den populära stadsdelen de Jordaan, Dam-torget, Begijnhof och naturligtvis Red Light District.

Höjdpunkter:
- 2,5 timmars vandring med guide
- Upplev Amsterdam till fots
- Njut av ett typiskt holländskt mellanmål

Upplev Amsterdam till fots
Vi börjar turen med en promenad genom den populära stadsdelen de Jordaan, där den typiska folkkulturen en gång blomstrade på de smala gatorna med sina höga och smala radhus.

Vi vandrar vidare till Amsterdams hjärta, Dam-torget med det magnifika palatset. Vi fortsätter till Begijnhof, en innergård med bostäder från 1500-talet, som förblir en intressant del av Amsterdam med sin unika atmosfär. På Begijnhof får du se det imponerande och restaurerade trähuset från år 1528, ett av de äldsta husen i Nederländerna.

Denna promenad skulle inte vara komplett utan ett besök i Amsterdams Red Light District - de Wallen. Det är en av de mest fascinerande delarna av Nederländerna.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är klar får du en e-biljett skickad till din e-postadress. Skriv ut den och ta med dig till mötesplatsen.

Var börjar turen?
Turen börjar vid Lindbergh Excursions kontor. Samling 15 minuter före avgång.

Hur lång är turen?
Ca 2,5 timme.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 4-13 år. Barn under 4 år följer med gratis i sällskap av en betalande vuxen. 

Öppettider

Summer season: Monday, Wednesday, Friday, Saturday & Sunday at 1.45 PM. July + Aug: Extra departure at 10:45 AM Winter season: Saturday at 1 PM.

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 2 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Amsterdam till fots

Adress
Damrak 26 1021 LJ Amsterdam

×