Utanför Amsterdam

Passa på att besöka de vackra omgivningarna utanför Amsterdam under din visit i staden! Besök Keukenhof Garden blomsterpark, följ med på en dagstur till charmiga städer som Haarlem, Delft och Haag, eller provsmaka holländsk ost vid Alkmaar ostmarknad! Boka dina biljetter till turer utanför Amsterdam här!

Utanför Amsterdam
 
Alkmaar, ostmarknad & väderkvarnar

Alkmaar, ostmarknad & väderkvarnar

Följ med på en trevlig utflykt till den 700-åriga staden Alkmaar med ett besök på den pittoreska ostmarknaden, där du får en verklig känsla av hur livet på marknaden såg ut förr i tiden. Boka biljetter till denna härliga ost-tur redan idag!

Från 504 kr
Heldagstur till Antwerpen & Bryssel

Heldagstur till Antwerpen & Bryssel

Följ med oss på en heldagstur till Bryssel - Europas inofficiella huvudstad - och upplev stadens charm. Utflykten inkluderar även ett stopp i Antwerpen, känd som världens diamanthuvudstad. Boka din plats på turen redan idag!

Från 848 kr
Keukenhof blomsterpark & Haarlem

Keukenhof blomsterpark & Haarlem

Besök den storslagna blomsterparken Keukenhof. 32 makalösa hektar täckta med mer än 7 miljoner blommande tulpaner, påskliljor och hyacinter. Denna omfattande heldagstur ger dig en unik upplevelse på Keukenhof, njut av en picknick i tulpanträdgårdarna, en träff med en av parkens expertträdgårdsmästare samt en promenad genom den staden Haarlem. Boka din blomstertur här!

Från 1169 kr
Heldagstur till Brygge

Heldagstur till Brygge

Lämna Amsterdam för en dag och följ med på en utflykt till Belgien och den historiska staden Brygge. Upplev en av Europas charmigaste städer, även kallad norra Europas Venedig. Boka dina biljetter här!

Från 955 kr
Charmiga Holland

Charmiga Holland

Upplev charmen i Holland. På denna utflykt till Hollands mest autentiska byar ser du natursköna landskap med söta väderkvarnar, charmiga små byar, pittoreska kanaler och du får smaka på läckra holländska specialiteter och mycket mer. Boka din tur här!

Från 1062 kr
Delft & Haag

Delft & Haag

Besök staden Delft, där det berömda holländska "porslinet" Delftfajans härstammar från, och få en guidad stadsrundtur i Haag, säte för den nederländska regeringen. Boka din utflykt till Delft och Haag här!

Från 526 kr
Storslagna Zuid-Holland

Storslagna Zuid-Holland

Följ med på en spännande heldagstur fylld med Zuid-Hollands storslagna sevärdheter. Från historia och politik, till arkitektur och naturlandskap - upplev Storslagna Sydholland med oss!

Från 848 kr
Volendam, Marken & väderkvarnar

Volendam, Marken & väderkvarnar

När du är på besök i Amsterdam och Nederländerna bör du även uppleva den vackra holländska landsbygden. På denna utflykt får du besöka den pittoreska byn Zaanse Schans, känd för sina många väderkvarnar, den tidigare ön Marken samt fiskebyn Volendam. Boka biljetter här!

Från 526 kr
Keukenhof Blomsterpark

Keukenhof Blomsterpark

Fira in våren med en resa till den berömda blomsterparken Keukenhof Gardens. Varje vår förvandlas den holländska landsbygden i den vackraste av naturuppvisningar, när miljontals tulpaner och andra blomstrande blommor färgar landskapet i regnbågens alla färger.

Från 269 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen