Sightseeing

Lär känna Amsterdam på en Hop On Hop Off busstur eller varför inte utforska Amsterdam på en Segway? Här kan du med fördel boka din förköpsbiljett till Amsterdam Sightseeing!

Sightseeing
 
Stadsrundtur + kanalkryssning

Stadsrundtur + kanalkryssning

Kombinera en guidad busstur med en båttur på Amsterdams charmiga kanaler och upplev det bästa av staden. Boka dina biljetter till stadsrundtur + kanalkryssning i Amsterdam här!

Från 386 kr
Sightseeing med buss

Sightseeing med buss

Följ med på en guidad stadsrundtur i vackra Amsterdam och se stadens många höjdpunkter! I turen ingår ett foto stopp vid en ikonisk väderkvarn på floden Amstel och ett besök på en diamant fabrik. Missa inte denna populära sightseeing - boka dina biljetter redan idag!

Från 269 kr
Amsterdam Walking Tour

Amsterdam Walking Tour

Join us on a tour through the most famous parts of Amsterdam! Experience the popular neighborhood 'de Jordaan', Dam Square, The 'Begijnhof' and of course the Red Light District. Book your tickets here!

Från 215 kr
Hop On Hop Off - Amsterdam City Sightseeing

Hop On Hop Off - Amsterdam City Sightseeing

Utforska vackra Amsterdam i din egen takt med de populära Hop On Hopp Off Amsterdam City Sightseeing-bussarna. Du kan hoppa av och på när du vill och som det passar dig. Det kommer alltid en buss till…

Från 220 kr
Red Light District

Red Light District

Boka biljetter till en 2-timmars rundvandring i Amsterdams ökända Red Light District. Din guide berättar mer om kvarterens historia och varför det praktiserande yrket blev så populärt i denna region. För vuxna! Online bokning här!

Från 269 kr
Segway City Tours Amsterdam

Segway City Tours Amsterdam

Utforska Amsterdam på ett fantastiskt roligt och lite annorlunda sätt - på en Segway! En tur med Segway City Tours Amsterdam tillsammans med någon av deras populära engelsktalande guider, blir definitivt en höjdpunkt under ditt besök i Amsterdam!

Från 697 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen